AMBACHT VACATURE
SOUS-CHEF / KOK

  • Je bent een teamplayer en streeft naar een perfect resultaat
  • Jong en gemotiveerd talent
  • Hands-on
  • Je hebt een passie voor gastronomie
  • Je straalt positiviteit uit en hebt een goede werklust
  • Je hebt een verzorgd voorkomen
  • Je bent stipt
  • Ervaring is een must
  • Je toont initiatief en bent leergierig
  • Je denkt kritisch na over je eigen werken

TAKEN

  • Je bent verantwoordelijk voor de koude keuken
  • Je werkt aan mise-en-place en in service
  • Je bewaart mee de orde en netheid van de keuken
  • Samen met gans het team ben je verantwoordelijk voor de totaalbeleving van onze gasten

AANBOD

  • Fulltime contract
  • Sympathieke werksfeer
  • Een goed uurloon aangepast aan ervaring

UURROOSTER

  • We gaan voor een goed evenwicht tussen werk en vrije tijd
  • Dinsdag, woensdag en donderdag zijn je vrije dagen
INTERESSE? info@ambachtfood.be

am·bacht (het; o; meervoud: ambachten)
1
vak waarbij je iets met de hand maakt

RESERVEER
reserveer